My Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jun 25, 2012

BLENDER


Yeayyyy... akhirnye jumpe blender yg aku rase cool n best tuk gune nak wat baby food... ramai org kate x yah blend... t hancurkan je mse masak tu.. OHHHH.. aku x serajin tu.. klu weekends ble la.. klu weekdays... alamatnye merahla punch kad aku... so solutionnye, gune... BLENDER... huhuhu...

Sebenarnye blh je gune blender yg kat umah tu... tp aku cm mls nak campo2.. sbb tu slalu blend bawang, cili n segale tuk masak2 kan... so sbb tu la aku cri blender lain... hihi...(alasan!!!)

So pe g... cari jgn x cari n finally.. aku jmpe blend yg amat2 aku terbekenan kat pelusuk sanubari aku nie... 

Pensonic Multi-Function Blender PB-4000 

yang ade warne2 tu... bleh blend dlm tu.. pas tu minum trus kat stu.. cool kan?

bleh blend buah.. nak buat air buah..

bleh blend baby puree... bubur... kacang etc

bdn die
ade 4 jenis penutup... blh msk straw.. blh ttp trus dll...




muah
-ainlaily-








2 comments:

  1. sis da guna ni eh?? ok x?? sy ada tgk2 gak.. xtau nk bli ke x..

    ReplyDelete
  2. sy suke blender ni... bkn stakat tuk baby.. 1 family blh gune.. siap blh wat ais blended g tuk asben... hihi

    ReplyDelete