My Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nov 1, 2011

Pameran Pengantin 2011


Yeahhhhh... pameran pengantin lagi..... Pameran yg weols adekan nie mase 28-30 Okt 2011 ri tu..... dh lopeh dah.... sepatutnye aku announce sblm strt bukak booth... nie dh abis pameran... huhuhu.... x sompek la... den buzy gilo..... Pameran kali nie.. weols join bersame Suri Wedding Shah Alam.... tq Kak Sue coz sudi kasi weols join sekali.... hehehehe...


Pakej kitorang mase kat sini murah sgt2x berbanding harge yg sdng jln kat web site kitorang.... mmng berbaloi bg sesape yg book kami mase kat bridal fair nie.... n tq jugak kat cstmer2 yg sudi book kami mase kat sini... cyg la korang cemua!!! muax..muax.. muax..... (^_^) ... Salah 1 pakejnye.... kalau korang amik tuk 3 event (nikah + sanding + bertandang) harge cume rm3200.. t dpt 1 photobook 60pages, 2 photogrher, 1 unlimited dvd.... n free outdoor, free photoframe n free 2x sticky album... berbaloi sgt... tp tu tuk bridal fair je.. huhuhu.... 


Walaupon tema yg penganjur bg Arabian Night... tp weols wat tema  English Vintage...

Mase bridal fair nie en asben ade job... so aku kene jage sorang... seb baik ade shasha yg sudi membantu... okeh.. t Kak Ain lanje air melo 1 okeh... huhuhu..... d sbbkan kene jage booth nie.. kaki aku dh membengkak dgn jayenye... hahaha... biasela lame sgt berdiri... tp nurse ckp x de pape.. normal je la tu...huhuhu.....

Muah
-Ain Laily-

No comments:

Post a Comment