My Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Oct 20, 2011

De Palma Hotel

Dah pena stay kat De Palma Hotel? Kalau nanye kat org2 gov mesti ramai yg dh pena stay sini kan? Kali nie aku nak tnjukkan De Palma Hotel yang kat Ampang. Kat sini biliknye mmng selese, bilik untuk class / denga ceramah pon luas n bersih... Selain kat Ampang nie.. derang ade cawangan kat Shah Alam, Kuala Selangor, Sepang n paling latest kat Kuching Sarawak. Makanan kat sini mmng agak kureng... langsng x mcm mkn2 kat hotel..... Pape blh rujuk http://www.depalmahotel.com/

Ni bilik yg aku stay ngn Ina... selese kan....

Siap ade tv lekat dinding yu.... astro pon ade...


Dalam drwer tu siap ade tafsir al-quran g.. tok senang kalau korang nak ngaji mlm2...


Tooo diaaa... khas tuk peminat acare renang.... blh lepak n santai kat swimmng pool nie.. kat tingkat 3.... surau die pon ade kat tngkat 3.... 




Ni la dewan die.. besau gak la... selese... Tp kalau stakat nak brcuti kat sini... aku garu kepale la.... coz nak wat pe kan... tp kalau nak stay coz ade taklimat ke.. kursus ke.... coz ade sedare mare nak kawen area2 nie n x tau tido mane... atau yg sewaktu ngn nye.. sesuai la stay kat sini....

Muah
-Ain Laily-

No comments:

Post a Comment